Choď na obsah Choď na menu

Bora Team skinner i Vueltaen, Roglic vinder den fjerde Vuelta-titel i sin karriere

Efter 21 etaper med sprint og kamp, ​​sluttede 2024 Vueltaen endelig. Roglic, iført Bora-Hansgrohe  cykeltøj, jagtede O'Connor trin for trin og fik en anden forskel og vandt til sidst Vuelta-mesteren i 2024. O'Connor, iført AG2R La Mondiale  cykeltøj, vandt andenpladsen i den samlede score, og Mas, iført Movistar Team  cykeltøj, vandt tredjepladsen i den samlede score.

Med hensyn til individuelle priser vandt Groves sprintkongen af ​​Vueltaen, Vine vandt klatrekongen, Schermoser vandt prisen for bedste nykommer, UAE-holdet vandt prisen for bedste hold, og Soler vandt Super Fighting Award. Som en af ​​de tre store turneringer, Vueltaen, er den største pris Roglics samlede mesterskabsherlighed. Og dette er Roglics fjerde Vuelta-mester i hans karriere. Han har bundet Ellas historiske optegnelse. Roglics karriere er stadig i gang, og han vil fortsætte med at skabe sit eget Roglic-racermirakel.

Vueltaen er nået til en vellykket afslutning. Men for nogle racere er det fuld af beklagelser. Flere generaler fra UAE-holdet trak sig fra konkurrencen på grund af fysiske årsager. Og Van Aert fra Wisma-holdet sagde farvel til Vueltaen efter at have vundet tre single-station mesterskaber i Vueltaen på grund af et uheldigt styrt. Måske er dette charmen ved konkurrencecykling. Indtil sidste øjeblik, vil du aldrig vide, hvad der kommer hurtigere, ære eller ulykke.