Choď na obsah Choď na menu

Cohen Pharmaceuticals Team bryder gennem belejringen og vinder enkelttrinsmesterskabet

2024 Vuelta a España er i fuld gang. Løbet har nået etape 15, hvilket er den sværeste stigning i dette års Vuelta a España. De vigtigste racerkørere fra mange fremragende racerhold såsom UAE Team, Bora Team, Wisma Team, Ineos Team, Quick-Step Team osv. har lanceret et angreb på denne vanskelige etape.

På de sidste 3 kilometer af denne etape er der en strækning med en super stejl skråning. Castrillo, iført cykeltøj sæt fra Cohen Pharmaceuticals Team, begyndte at angribe, så snart han kom ind i denne sektion, og trak sig hurtigt væk fra andre racere. Så angreb andre ryttere også Castrillo. Castrillo, der brød ud i dette års Vuelta a España, fortsatte dog med at angribe voldsomt på de sidste 500 meter og vandt til sidst alene mesterskabet. Vlasov vandt andenpladsen og Sivakov vandt tredjepladsen. Tillykke til Castrillo for at vinde det andet enkelttrins mesterskab i 2024 Vuelta a España for Cohen Pharmaceuticals Team. Han vandt det første etapemesterskab i Vueltaen for Cohen Pharmaceuticals-holdet på 12. etape af Vueltaen. Den sejr var ikke kun hans første etapemesterskab i Vueltaen, men også holdets første etapemesterskab.

Måske var det etapemesterskabet på 12. etape af Vueltaen, der gav Castrillo troen og selvtilliden til at fortsætte med at bevæge sig mod målet for Vueltaen. Tillykke til Castrillo igen og til Cohen Pharmaceuticals-teamet. Med hensyn til de samlede resultater beholdt O'Connor, iført AG2R La Mondiale  cykeltøj, stadig den røde trøje til sit hold. Hvilken racer kan vinde det sidste Vuelta-mesterskab i den sidste uge med hård konkurrence?